1.100 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον κόσμο - Domínguez, Niko (Susaeta, 2016)
Τι γνωρίζεις για τους δεινόσαυρους; Τι ξέρεις για την Αρχαία Αίγυπτο ή την εποχή του Μεσαίωνα; Θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες από την περιπετειώδη ζωή των πειρατών, αλλά και για τους άγριους μονομάχους και τους ατρόμητους Βίκινγκ; θα ήθελες να διαβάσεις για παγκόσμιους μύθους και θρύλους ή μήπως προτιμάς να μάθεις για την τέλεια μηχανή που λέγεται "ανθρώπινο σώμα"; Όλα αυτά τα συναρπαστικά θέματα, και ακόμα περισσότερα, θα τα βρεις σε αυτό το απίθανο βιβλίο!