Η πλατεία Διοικητηρίου και ο αθλητικός σύλλογος ΠΑΟΔ : ο πρώτος μισός αιώνας, 1929-1979 - Λυσαρίδης, Γιώργος Χ., 1950- (Ιανός, 2016)
Το λεύκωµα που αποφασίσαµε να εκδώσουµε, και έχετε σήµερα στα χέρια σας, είναι µία προσπάθεια να καταγράψουµε την αθλητική ιστορία της γειτονιάς µας µέσα από τα πενήντα πρώτα χρόνια του ΠΑΟΔ (1929-1979) και µέσα από τη συνοπτική ιστορία των υπόλοιπων οµάδων του Διοικητηρίου. Είναι ένα οδοιπορικό στο χρόνο, που προσπαθεί µε κινηματογραφικό τρόπο να φωτίσει την οργανωµένη αθλητική δραστηριότητα µίας σηµαντικής γειτονιάς της Θεσσαλονίκης.