Την καρδιά αν ρωτήσεις ποτέ : αυτοί που μας έφτασαν στα εκατό (Aris.re, 2017)
Είναι η προσφορά της aris.re στον ποδοσφαιρικό Άρη, ένα βιβλίο που αποτίει φόρο τιμής στους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την τιμημένη φανέλα του συλλόγου μας ααπό το 1914 μέχρι το 2014!