Σήματα και χρώματα : η γέννηση και η ιστορία τους - Κουκούλογλου, Βαγγέλης 1949- (Γ. Γεωργαλάς, 2000)
Η γέννηση των ποδοσφαιρικών ομάδων και η σημασία των σημάτων τους, τα χρώματα της φανέλας και η ιστορία τους.