Το φύλο του έρωτα : μυθιστόρημα - Αλυγιζάκης, Ιωσήφ (Μοντέρνοι Καιροί, 2011)
Οι τύψεις την κατέκλυζαν. Δεν μπορούσε να διαγράψει τον Δημήτρη, αφού ήταν ο πρώτος της έρωτας- τότε που δεν είχε το φύλο που θα ήθελε. Τώρα όμως ο νέος ορίζοντας που διαφαινόταν στη ζωή της έμελλε να έχει γι' αυτή μεγάλη αξία...