Ήθελα μόνο να με αγαπήσεις - Κεχαγιά, Φανή (Ελληνική λογοτεχνία / Έξη, 2018)
Το μπουκάλι σπάει με θόρυβο ταράζοντας τη θαλασσινή γαλήνη. Τέσσερα φύλλα χαρτιού ανασαίνουν ελεύθερα μετά από τον εγκλεισμό στη φυλακή τους. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται...