Άρης και Αφροδίτη για πάντα μαζί : πώς θα διατηρήσετε για πάντα αναμμένη τη φλόγα της αγάπης - Gray, John 1951- (Φυτράκης, 2000)
Στο βιβλίο του «Άνδρες από τον Άρη, Γυναίκες από την Αφροδίτη», ο John Gray αποκαλύπτει πόσο διαφέρουν οι άντρες και οι γυναίκες και πώς μπορούν να γεφυρώσουν αυτές τις διαφορές και να δημιουργήσουν βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις αγάπης και κατανόησης. Με το βιβλίο «Άρης και Αφροδίτη για πάντα μαζί», προχωράει ακόμα ένα βήμα μπροστά και μας δείχνει πώς αυτές οι σχέσεις μπορούν να γίνονται πιο βαθιές και ουσιαστικές με το πέρασμα του χρόνου. Χρησιμοποιώντας ζωντανά παραδείγματα, χιούμορ και κοινή λογική, ο John Gray μας βοηθά να κατανοήσουμε: Τι χρειάζονται περισσότερο οι γυναίκες και τι πραγματικά επιθυμούν οι άντρες. Πώς οι άντρες μπορούν να μάθουν να ακούν χωρίς να αναστατώνονται. Πώς θα μάθουν οι γυναίκες τον τρόπο να μιλούν και ο άντρας να τις ακούει. Τα μυστικά για μια ζωή γεμάτη αγάπη και πάθος. Με δυο λόγια, πώς θα διατηρήσουμε για πάντα αναμμένη τη φλόγα της αγάπης.