Το τελευταίο παιχνίδι : αγάπη, θάνατος και ποδόσφαιρο - Cowley, Jason (Σύγχρονη ξένη πεζογραφία, 2010)
Το βιβλίο που πρέπει να διαβάσουν όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και όλοι όσοι θέλουν να το καταλάβουν σε βάθος.