Τα ελληνικά υποβρύχια = Hellenic Submarines - Μασούρας, Τιμόθεος Γ. (Ναυτικόν Μουσείον της Ελλάδος, 2010)
Η παρούσα έκδοση αποτελεί μια λεπτομερή καταγραφή της ιστορίας των ελληνικών υποβρυχίων από την πρώτη τους ένταξη στο Πολεμικό Ναυτικό μέχρι σήμερα. Για την έκδοση χρησιμοποιήθηκε πλούσιο φωτογραφικό και αρχειακό υλικό από τα αρχεία του Ναυτικού Μουσείου και άλλων δημοσίων φορέων.