Η Μουσική του Γιάννη Δόδουρα : 1917- 2017 - Μαργαρίτη, Ελένη; Χατζημανώλη, Χριστίνα (Δημοσιεύματα Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης ;, 2017)
Σκοπός της έκδοσης είναι να συμβάλλει έμπρακτα στην προβολή του άγνωστου συνθετικού έργου του Γιάννη Δόδουρα. Περιλαμβάνει αντιπροσωπευτικές μελέτες για τη ζωή και το έργο του, γραμμένες από ανθρώπους που γνώρισαν τον ίδιο ή μελέτησαν τα έργα του και επιχειρείται η ολοκληρωμένη έκδοση των μέχρι στιγμής γνωστών συνθετικών έργων του.