Γυναίκες που αγαπούν πολύ : όταν εύχεσαι και ελπίζεις ότι εκείνος θα αλλάξει - Norwood, Robin (Αυτοβελτίωση / Μίνωας, 2013)
- Ο σύντροφός σου είναι ό,τι πιο σημαντικό έχεις στη ζωή σου; - Πιστεύεις ότι ο δρόμος για την ευτυχία περνάει αποκλειστικά μέσα από μια σχέση; - Έχεις βαρεθεί να απογοητεύεσαι διαρκώς από τους άνδρες που εμπιστεύεσαι;