Σχέσεις ενοχής : μυθιστόρημα - Dovey, Ceridwen (Εν Πλω ;, 2009)
Όλοι οι άντρες του Προέδρου... και οι γυναίκες του Το παλιό αυταρχικό καθεστώς µιας ζεστής εξωτικής χώρας ανατρέπεται από ένα καινούργιο. Στο στενό περιβάλλον του έκπτωτου δικτάτορα αποκαλύπτονται προσωπικές σχέσεις που αποτελούν απειλή για τη νέα τάξη πραγµάτων. Ο κουρέας, ο µάγειρας και ο ζωγράφος του κρατούνται χωρίς να γνωρίζουν το γιατί. Καθώς, όµως, η παλιά εξουσία αποδυναµώνεται, τα µυστικά ανδρών και γυναικών αποκαλύπτονται επιβεβαιώνοντας ότι τα αρχέγονα πάθη -η µαταιοδοξία, η εκδίκηση, η απληστία- αντιστέκονται κάτω από το κέλυφος του πολιτισµού.