Το μυστικό της Καλυψώς και άλλα παραμύθια : + 15 διαδραστικά παιχνίδια - Μαθιουδάκη, Ειρήνη 1992- (Οσελότος, 2017)
Η Πασχαλιά: Το Πάσχα πλησιάζει και η Αργυρούλα δεν εύχεται τίποτα άλλο από το να περπατήσει ξανά και να αποκτήσει πολλούς φίλους. Η πασχαλίτσα θα τη βοηθήσει να εκπληρώσει την επιθυμία της, αφού πρώτα η Αργυρούλα ζήσει ένα σωρό περιπέτειες με τα λαγουδάκια που κατοικούν στον κήπο της.