Για έναν άντρα - Μανανεδάκη, Κατερίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2012)
Μια σύγχρονη ερωτική ιστορία. Με πρωταγωνιστές την Άννα και τον Στέφανο. Που μέσα σε μία νύχτα από φίλοι γίνονται εραστές και από παίκτες πιόνια στο παιχνίδι του έρωτα. Ένα παιχνίδι-παγίδα για τα όνειρα, τους φόβους, τα θέλω, τα μπορώ, την αλήθεια και το ψέμα. Με φόντο τη Θεσσαλονίκη, που η αγάπη πληγώνει, και την Αθήνα, που η θλίψη ζητά να κρυφτεί, η ιστορία τους είναι μόνο αφορμή για να ζήσεις -ή καλύτερα να ξαναζήσεις- αυτό που λες πως άφησες πίσω, αλλά που είναι πάντα εδώ για να σε στοιχειώνει...