Ο Μακιαβέλι του έρωτα - Γιατζόγλου, Κατερίνα (Ελληνική λογοτεχνία / Λιβάνη, 2013)
Έρωτας, εξουσία, χρήμα...Τρεις έννοιες τυλιγμένες σ' ένα πολύπλοκο κουβάρι που ξετυλίγεται στο λαβύρινθο που λέγεται ζωή. Η Άννα, μία δυναμική και ισορροπημένη γυναίκα, ερωτεύεται έναν άντρα που τη βλέπει "μικρή", γιατί ο ίδιος δεν μπορεί να πετάξει ψηλά μαζί της, με τα φτερά του έρωτα. Θα του μάθει άραγε ότι όταν αγαπάς με προϋποθέσεις δεν αγαπάς; Θα μπορέσει να εξηγήσει την παράλογη συμπεριφορά του, ψάχνοντας θαμμένα κίνητρα; Γιατί ο "Μακιαβέλι του Έρωτα" δεν μπορεί να αγαπήσει, επειδή έχει χτίσει μέσα του ένα δαίδαλο από εμπόδια ενάντια στο πιο αρχέγονο και βαθύ συναίσθημα...