Αγάπης γράμματα - Knelman, Joshua; Porter, Rosalind.; Μαντζόγλου, Ελισάβετ (Σύγχρονη ξένη πεζογραφία, 2010)
Τριάντα πέντε σημαντικοί σύγχρονοι συγγραφείς γράφουν κείμενα για τον έρωτα, κείμενα για την αγάπη - τη συντροφική, τη φιλική, προς τη μάνα, προς τον εαυτό, αλλά και προς τη φύση, ακόμη και προς τον ίδιο τον πλανήτη.