Μελέτες περιπτώσεων επιχειρησιακής έρευνας - Γεωργίου, Ανδρέας Κ. (Γ. Μπένου, 2006)
Το παρόν βιβλίο αποτελεί μετεξέλιξη του βιβλίου "Ποσοτική ανάλυση περιπτώσεων" των Γ. Οικονόμου και Γ. Τσιότρα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για περισσότερο από μία δεκαετία στη διδασκαλία μαθημάτων επιχειρησιακής έρευνας, με τη χρήση της μεθόδου ανάλυσης περιπτώσεων (case studies). [...] Στον παρόντα τόμο περιοριστήκαμε σε εφαρμογές κυρίως του γραμμικού προγραμματισμού, ενώ υπάρχουν και στοιχεία ακέραιου προγραμματισμού αλλά και του προβλήματος μεταφοράς. Το βιβλίο μπορεί να συνοδεύσει το θεωρητικό τμήμα της διδασκαλίας ενός μαθήματος επιχειρησιακής έρευνας, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακός επίπεδο, ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται ο διδάσκων και το βάθος της ανάλυσης που θα υιοθετήσει. [...]