Ο πρίγκιπας βάτραχος - Gustafson, Scott; Σακελλαροπούλου, Ερμιόνη (Κλασικά παραμύθια, 2005)
Η μικρή κόρη ενός βασιλιά, πανέμορφη σαν τον ήλιο, θα υποχρεωθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στο βάτραχο που τη βοήθησε να βρει τη χρυσή της μπάλα. Όμως αυτή η παράξενη φιλία κρύβει τελικά μια έκπληξη για όλους...