Το ανθρώπινο σώμα - Videau, Valerie (Η απίθανη εγκυκλοπαίδεια Larousse, 2009)
Πώς λειτουργεί ο οργανισμός μας; Από τι αποτελείται ο σκελετός μας; Σε τι μας βοηθούν οι μύες; Ποια είναι η κινητήρια δύναμη του σώματός μας; Πόσες αισθήσεις έχουμε; Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα μικρόβια και να έχουμε καλή υγεία;