Ανεπίδοτοι έρωτες : μυθιστόρημα - Κοροβέσης, Περικλής 1941-2020 (Ελληνική λογοτεχνία / Ηλέκτρα, 2007)
"Το δωμάτιο, που ήταν σαν εγκαταλειμμένο παλιατζίδικο, είχε μετατραπεί σε παρθενικό δώμα, με νταντελένιες άσπρες κουρτίνες και λαχταριστά σκεπάσματα που άφηναν ένα άρωμα άγριου ζουμπουλιού. Εδώ ενώθηκαν και χάθηκαν στην απεραντοσύνη του σύμπαντος, που κανένα ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να παρακολουθήσει ή να καταγράψει. (...) Για ένα μήνα ο Μπρούνο εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Ούτε μπαρ ούτε η καθιερωμένη έξοδος με τους φίλους του. Η ζωή του άλλαξε απότομα από το πρώτο πρωινό που ξύπνησε και είδε τη Λουντμίλα να κοιμάται πλάι του. Το πρόσωπο της είχε ένα φωτοστέφανο. Στα χείλη της υπήρχε ένα παιδικό χαμόγελο που φανέρωνε πλήρη ευχαρίστηση. Η ανάσα της, ένα ελαφρό αεράκι, που είχε περάσει από άγριες ανθισμένες στέπες και έφτανε στο πρόσωπο του Μπρούνο. Και εκείνος έσκυβε και έπινε την αναπνοή της. Αυτό το ζούσαν κάθε μέρα, κάθε βράδυ, κάθε πρωινό..."