Η ομορφιά θα σώσει αυτούς που μπορούν να τη δουν - Πιτσιρίκος (Μαραθιά, 2007)
"Μετά ο Πιτσιρίκος ανακάλυψε τη θελκτική όψη της εξουσίας. Ο υπέροχα αιρετικός μας μπλόγκερ ξεκίνησε όπως πολλά παιδάκια, κουβαλώντας τα μεγάλα όνειρα που σπεύσαμε να του φορτώσουμε, αλλά κατέληξε τραπεζικό στέλεχος με ιδιόκτητη μεζονέτα και θέα στο Διαδίκτυο" (Ναταλί Χατζηαντωνίου, "Ελευθεροτυπία")