Οι Κορυφαίοι των γηπέδων : οι 500 καλύτεροι Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, 2008)
Αυτό το βιβλιο που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί συνέχεια της πρωτης έκδοσης που είχε παρουσιάσει ο Π.Σ.Α.Π. Τότε, είχαν καταγραφεί ευμενέστατα σχόλια για το έργο. Σε εκείνη την έκδοση είχαν συμπεριληφθεί οι παρουσιάσεις 300 ποδοσφαιριστών. Κοντά σε αυτές υπάρχουν πια επιπλέον 200 βιογραφίες που βοηθούν ώστε να καλύπτεται με περισσότερο αντιπροσωπευτικό τρόπο το σύνολο των ποδοσφαιριστών που προσέφεραν ουσιαστικές υπηρεσίες στις ομάδες τους, συγκίνησαν με τα επιτεύγματά τους, αγαπήθηκαν για την αγωνιστικότητα και το φιλότιμό τους, απετέλεσαν παραδείγματα προς μίμηση με τη συμπεριφορά τους.