Best sport photos 2005 (Action Images, 2005)
Η ανάγκη να εκφραζόμαστε μέσα από τις εικόνες αποκαλύπτεται μέσα από αυτό το φωτογραφικό λεύκωμα. Η έκφραση της στιγμής είναι ιδιαίτερο και δύσκολο συναίσθημα, το οποίο υποστηρίζεται απόλυτα μέσα στις σελίδες του βιβλίου. Επιθυμία, περιέργεια, χαρά, αγάπη, γέλιο, λύπη, συναισθήματα που εντοπίζονται σε κάθε κλικ του φωτογραφικού φακού και σε κάθε εικόνα του βιβλίου. Η υλοποίηση του δικού μου οράματος ήρθε να πραγματοποιηθεί με την καλλιτεχνική τάση της φωτογραφικής ομάδας της εταιρείας, όπου με τη γενναιοδωρία της έμπνευσής τους μου έδωσαν τη σύνθεση όλων εκείνων των εικόνων που προκαλούν ποικίλα συναισθήματα στους αναγνώστες. Το λεύκωμα αυτό σχεδιάστηκε για να παρουσιάσει μη δημοσιευμένες στον έντυπο και περιοδικό τύπο φωτογραφίες, που εμείς θεωρούμε καλλιτεχνικές, ανεξάρτητα από τη βαρύτητα του γεγονότος που αποτυπώνεται. Έτσι θα βρούμε αρκετές αδημοσίευτες φωτογραφίες, όπου ο αθλητισμός συναντάται με την τέχνη και το αποτέλεσμα μας οδηγεί σε μια εικόνα μοναδική: ότι ο αθλητισμός μπορεί να προβάλει και την καλλιτεχνική φύση του. [...] (από το editorial του Θωμά Χρυσοχοΐδη)