Διεθνής επιχείρηση : περιβάλλον, δομή και προκλήσεις - Θανόπουλος, Γιάννης Ν., 1948- (Interbooks, 2006)
Είμαστε απίθανα τυχεροί. Ο 21ος αιώνας είναι ελπίδα, είναι πρόκληση, είναι δημιουργία. Προσφέρει τη δυνατότητα στον καθημερινό άνθρωπο να ταξιδέψει, να μάθει, να δημιουργήσει, να μοιραστεί, να ζήσει όσα δεν μπορούσαν ακόμα και οι αυτοκράτορες του περασμένου αιώνα να διανοηθούν.