Πεθαίνω για σένα : μυθιστόρημα - Γιαννακοπούλου, Ντόρα (Καστανιώτη, 2011)
Ένας ρομαντικός ντετέκτιβ είναι κρυφά και απελπισμένα ερωτευμένος με μια παντρεμένη φίλη του, διάσημη ηθοποιό. Όμως κι εκείνη, από την πλευρά της, κρύβει το δικό της σκοτεινό παρελθόν, που δεν μπορεί ν’ αποκαλύψει σε κανέναν, για να μη διαλύσει την καριέρα της και την οικογένειά της. Ώσπου μια μέρα βρίσκει μια φωτογραφία που απειλεί να ταράξει την οικογενειακή της γαλήνη για πάντα. Τι έδειχνε εκείνη η φωτογραφία; Και ποιος να την έστειλε; Πώς συνδέονται ένας φόνος και μια μοιχεία με μια ανομολόγητη αγάπη; Υπάρχουν αλήθειες που δε λέγονται; Μήπως η ευτυχία δε βρίσκεται μόνο στην αλήθεια; Μπορείς, πεθαίνοντας για μια γυναίκα, να βγεις ζωντανός;