Φόβος ή έρωτας : μυθιστόρημα - Μπάρλα, Κωνσταντίνα (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2017)
Τρεις ερωτικές ιστορίες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Πίσω απ' αυτές η ίδια γυναίκα... Οι πορείες έξι ανθρώπων, διαφορετικής εθνικότητας, που διασταυρώνονται και αλληλεπιδρούν κι οι ζωές τους καλπάζουν πάνω στον χάρτη που τους απλώνει η μοίρα. Ο Βίκτωρ και η Χάνα Λίσα επιτρέπουν σε έναν έρωτα με την πρώτη ματιά να τους σημαδέψει για πάντα. Η Νάντια και ο Φερχάτ ισορροπούν πάνω στα πλήκτρα μιας γοητευτικής διαδικτυακής σχέσης. Ο Μάριος και η Βιολέτ γίνονται κυνηγοί και θηράματα μέσα στο δάσος του ανεκπλήρωτου πάθους. Φόβος ή έρωτας; Ένα βασανιστικό δίλημμα. Πόση δύναμη και θάρρος πρέπει να έχεις για να πάρεις μια τελική απόφαση, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου; Πόσο ψέμα για να πείσεις τον εαυτό σου ότι διάλεξες σωστά; Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγάπη για τη ζωή, για τη λογοτεχνία, για τη μουσική και την ποίηση. Ένα εισιτήριο σε μια συγκινητική ιστορία ανθρώπων της διπλανής πόρτας, της διπλανής ζωής...