Οι 300 του Λεωνίδα : και οι 700 Θεσπιείς - Μακρή, Αναστασία Δ. (Αγαπώ τους ήρωες, 2017)
Η ιστορία του βασιλιά της Σπάρτης Λεωνίδα, των 300 στρατιωτών του αλλά και των 700 Θεσπιέων θα παραμείνει στη μνήμη του κόσμου ως κορυφαίο παράδειγμα γενναιότητας και πίστης στην αξία της ελευθερίας που δικαιούται και επιβάλλεται να έχει κάθε άνθρωπος, κάθε λαός...