Μέθοδοι προβλέψεων και ανάλυσης αποφάσεων - Αγιακλόγλου, Χρήστος Ν. (Γ. Μπένος, 2004)
[...] Σκοπός του παρόντος βιβλίου είναι η παρουσίαση ορισμένων ποσοτικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται περισσότερο συχνά για τη δημιουργία προβλέψεων και την ανάλυση αποφάσεων. Η συγγραφή του βιβλίου έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να κατανοήσει ο αναγνώστης τη μεθοδολογία των τεχνικών αυτών και συγχρόνως να είναι σε θέση να τις εφαρμόσει στην πράξη και να μπορεί να ερμηνεύει τα αποτελέσματα που προκύπτουν. Σημειώνεται ότι οι μεθοδοι αυτές αναπτύσσονται με απλό και κατανοητό τρόπο, αποφεύγοντας τη μαθηματική και θεωρητική θεμελίωσή τους, ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση σ' ένα μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων. [...]