Η στενωπός των υφασμάτων : διηγήματα - Σκαμπαρδώνης, Γιώργος, 1953- (Καστανιώτης, 1992)
Εικόνες κλεμμένες από ένα παρεκκλήσι-τροχόσπιτο που διαρκώς μετακινείται. Ξεθαμμένες ιστορίες που βρίσκουν τον μπελά τους απ' την παραχαράκτρια Μνήμη. Θραύσματα χειμερίας νάρκης βυθού, που έλιωσαν για να γίνουν τι;