Εμψυχώνοντας γονείς παιδιών με αυτισμό : δοξάζοντας (και υπερασπίζοντας) την θέση του παιδιού σας στον κόσμο - Stillman, William 1963- (Τερζόπουλος, 2011)
Σε αυτό το τολμηρό βιβλίο, ο Ουίλλιαμ Στίλλμαν, ένας ενήλικας με σύνδρομο Άσπεργκερ, προσφέρει ελπίδα και πληροφορίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σε γονείς παιδιών με αυτισμό.