Παράσταση για κλάματα - Παναγιωτάκης, Γιώργος Κ., 1968- (Αταξίες στην τάξη ;, 2018)
Διάβασα κάπου ότι η τέχνη του θεάτρου γεννήθηκε εδώ, στη χώρα μας! Απ' ότι φαίνεται όμως, εδώ και θα πεθάνει... Όποιος παρακολουθήσει μία από τις πρόβες μας, θα καταλάβει τι εννοώ. Όλα σ' αυτή την παράσταση είναι για κλάματα. Ξεχνάμε τα λόγια μας, κουτουλάμε πάνω στα σκηνικά, τσακωνόμαστε... Επίσης, συμβαίνουν διαρκώς περίεργα φαινόμενα. Ο Μπρούνο, για παράδειγμα, έχει αποτρελαθεί. Ταυτίστηκε απόλυτα με το ρόλο του και θέλει να μας αφανίσει!