Το ατρόμητο χαμόγελο - Ρώσσης, Νικόλας (Μυστήρια χαμόγελα, 2018)
Όταν ένας δράκος απειλεί το βασίλειο, το αγόρι -ο πιο γενναίος ιππότης του κόσµου- αναλαµβάνει να σώσει τους συµπολίτες του. Ακόµα κι αν αυτοί δε θέλουν! Γίνονται, όµως, αυτά τα πράγµατα µε το ζόρι; Ένα αγόρι, ο υπερήρωας σκύλος του, το τέρας της ντουλάπας κι ένας δράκος λύνουν τα πιο απίθανα µυστήρια. Ακολουθήστε τους στη νέα σειρά "Μυστήρια Χαµόγελα".