Καράβι στον ουρανό / Λίνα Μουσιώνη ; εικόνες Σοφία Παπαδοπούλου. - Μουσιώνη, Λίνα (Διαβάζω ιστορίες, 2018)
Τι κάνεις όταν δεν ταιριάζεις με την οικογένειά σου; Τίποτε. Γιατί οι οικογένειες είναι σαν τα δώρα, λέει ο Ανδρέας. Τα κρατάς ό,τι κι αν κλείνουν. Ο Θάνος και η Ναυσικά συμφωνούν. Κρίμα που έχουν όλοι απαράδεκτες οικογένειες. Ώσπου μια γιαγιά -απαράδεκτη κι αυτή- αποκαλύπτει το μυστικό. Έχουν όλες αστέρι στο ουρανό. Θα το βρεις;