Ο παππούς, ο σούπερμαν και ένα κερασάκι - Κουππάνου, Άννα 1979- (Κέδρος, 2018)
Ο κύριος Τιμόθεος μαθαίνει ότι θα γίνει παππούς. Και χαίρεται. Και ονειρεύεται. Από τώρα, που το εγγόνι του είναι ακόμα ένα τοσοδά κερασάκι μέσα στην κοιλιά της μαμάς του. Το δικό του εγγόνι θα είναι το ομορφότερο, το εξυπνότερο και το πιο αστείο παιδί σε όλο τον κόσμο! Άραγε θα είναι αγόρι ή κορίτσι; Και πώς είναι τα παιδιά στις μέρες μας; Και πώς ήταν ο ίδιος μικρός; Και γιατί του φαίνονται όλα δύσκολα και βουνό ασήκωτο και δρόμος αδιάβατος; Μα ασφαλώς επειδή δεν θέλει να γίνει ένας απλός παππούς, θέλει να γίνει ένας Σούπερ Παππούς, με Π κεφαλαίο! Θέλει να λύσει όλα τα προβλήματα και να τα κάνει όλα σωστά. Ποιοι είναι όμως οι κανόνες για να γίνεις ο καλύτερος παππούς; Και ποιος θα μπορούσε να τα καταφέρει όλα αυτά; Εσύ, κύριε Σούπερμαν, θα τα κατάφερνες;