Η Εύα, ο Αδάμ και το μασημένο μήλο - Παπαδήμα, Δήμητρα (Ωκεανίδα, 2017)
"Έπειτα από αρκετό καιρό βρισκόμασταν οι τρεις μας, σε μοναχική διάταξη αλλά σε συντροφική παράταξη. Ας επικυρώναμε, λοιπόν, την ημερομηνία. Ακολούθησε το τσούγκρισμα των ποτηριών με περιεχόμενο το ''Όσα πάνε κι όσα έρθουν'' και ''Άσπρο πάτο''. Ήμασταν ελεύθερες και συναισθηματικά χρεοκοπημένες. Είχαμε ξεπεράσει τα όριά μας και με πεισματάρικη αισιοδοξία βαδίζαμε για τα επόμενα..."