Ένα γουρούνι με ταλέντο - Βαρβαρούση, Λήδα, 1961- (Τρελοδαγκωνίτσες, 2003)
Κάποτε σε μία φάρμα την περνούσαν όλοι χάρμα... Τα γουρούνια ειδικά μες στη λάσπη τους χωμένα στεκόντουσαν ακίνητα, σαν να ήταν κοιμισμένα! Ένα όμως απ' αυτά συνεχώς στριφογυρίζει και ποτέ δεν σταματά. Δεν μπορεί αυτή η λάσπη να 'ναι μόνο για φαΐ... Κάποιο νόημα θα έχει για να βρίσκεται εκεί!