Όταν η αλήθεια ντύθηκε το ψέμα : μυθιστόρημα - Μπουρίκα, Γερακίνα (Ελληνικη πεζογραφία / Ωκεανός, 2017)
Η Λίντα, μια νεαρή κοπέλα στο Λονδίνο, η μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας μετά από τον θάνατο των γονιών της, γνωρίζει και βιώνει τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Η Ηρώ, μια γυναίκα στην Θεσσαλονίκη, τριανταοκτώ χρόνων, απελπισμένη από μια σειρά αποτυχημένων σχέσεων και από την εμμονή της μητέρας της να κάνει επιτέλους οικογένεια, συναντά τον άνδρα που της προσφέρει τα πάντα... Η Αθηνά, μια τριανταεπτάχρονη, χειραφετημένη γυναίκα που ζει στην Αθήνα, μετά την επαγγελματική της καταξίωση, προσπαθεί να βρει λύση για να σώσει την πολυετή φθαρμένη ερωτική της σχέση. Τρεις γυναίκες. Τρεις πόλεις. Τρεις ερωτικές ιστορίες, και η πτώση ενός αεροπλάνου που θα κοστίσει πολλές ζωές...