Πώς φτιάχνεται ένα παιδικό βιβλίο : και οι συνέπειες για το περιβάλλον μας - Παππά, Ροδούλα (Νεφέλη, 2019)
Πώς φτιάχνεται ένα βιβλίο; Πώς φτιάχνεται το χαρτί και το μελάνι; Τι είναι ένας εκδοτικός οίκος και ποιος είναι ο ρόλος του; Πώς μετατρέπονται σε βιβλίο το κείμενο μιας συγγραφέα και οι εικόνες ενός εικονογράφου; Τι συμβαίνει στο τυπογραφείο και στο βιβλιοδετείο; Και τι συνέπειες έχει για το περιβάλλον μας η παραγωγή ενός βιβλίου; Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει όχι ένα κείμενο, αλλά δύο! - Ένα πολύ σύντομο, για τους πολύ μικρούς αναγνώστες, καθώς και για τους βιαστικούς μεγαλύτερους· - και ένα εκτενέστερο, για όσους θέλουν να να μάθουν περισσότερα για το πώς πραγματικά φτιάχνεται ένα βιβλίο!