Κουτσομπολιά στις τουαλέτες των κοριτσιών - Cooper, Rose (Ψυχογιός, 2012)
Αν συμβαίνει οτιδήποτε φοβερό, τρομερό και πικάντικο στο σχολείο Μίντλμπρουκ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ξέρει η Σοφία. Και τα πάντα είναι γραμμένα εδώ, στο σημειωματάριό της...