Τικ και Τέλα : το χιόνι - Scheffler, Axel (Ίκαρος, 2016)
Ο Τικ και η Τέλα βγαίνουν έξω στο χιόνι για να παίξουν και περνάνε τέλεια. Όταν όμως, φτάνει η στιγμή να φτιάξουν ένα χιονάνθρωπο, μαλώνουν. Διάβασε πώς καταφέρνουν οι δύο φίλοι να λύσουν τις διαφορές τους σ'αυτή την τρυφερή ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά πώς να περνάνε όμορφα μαζί.