Το φιλαράκι μου - Δενδρινού, Άννα (Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, 2019)
Το φιλαράκι μου έφυγε, χάθηκε για πάντα. Μα πού πήγε; Τι να 'γινε; Γιατί με άφησε μονάχο μου; Άραγε θα με σκέφτεται εκεί που βρίσκεται; Θα μ' αγαπά όπως κι εγώ;" σιγομουρμούριζε ο ήρωάς μας...