Χιονισμένα Χριστούγεννα - Jackman, Diane (Οι ωραιότερες χριστουγεννιάτικες ιστορίες, 1992)
Η σειρά "Οι ωραιότερες χριστουγεννιάτικες ιστορίες" απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 8 χρονών. Η θαυμάσια εικονογράφηση και οι όμορφες ιστορίες είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους κάνοντάς τους να χαρούν ακόμα περισσότερο τούτες τις όμορφς μέρες των Χριστουγέννων.