Πώς να αντιμετωπίσεις την επιθετική συμπεριφορά - Ely, Lesley (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων : Έξυπνες λύσεις σε σύγχρονα προβλήματα, 2007)
Αν νιώθεις θύμα επιθετικής συμπεριφοράς, αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει. Θα σου εξηγήσει τι ακριβώς είναι η επιθετική συμπεριφορά, γιατί συμβαίνει και πώς μπορούμε να τη σταματήσουμε. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και να βάλεις και πάλι τα πράγματα στη θέση τους! Περιλαμβάνει συμβουλές για γονείς.