Η νύχτα της ζωντανής κούκλας - Stine, Robert L. (Ανατριχίλες ;, 1995)
Η Λίντυ ονόμασε την κούκλα που βρήκε Σλάπυ. Ο Σλάπυ είναι λίγο άσχημος, έχει όμως πολύ μεγάλη πλάκα. Η Λίντυ διασκεδάζει τρομερά μαθαίνοντας τον Σλάπυ να μιλάει και να περπατάει. Η Κρις όμως ζηλεύει που όλοι προσέχουν την αδελφή της. Δεν είναι δίκαιο. Γιατί να είναι η Λίντυ πάντα τόσο τυχερή. Η Κρις αποφασίζει να βρει κι αυτή μια κούκλα. Τώρα θα δει η Λίντυ! Και τότε άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα. Δυσάρεστα. Διαβολικά. Δεν είναι δυνατόν να τα προκαλεί μια κούκλα όλ’ αυτά. Ή μήπως είναι; ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΡΑΧΗ...