Τζιτζιμιτζιχοτζιριά - Μιχαηλίδου, Στέλλα (Επόμενος Σταθμός, 2013)
Η Τζιτζιμιτζιχοτζιριά μας μιλάει για το δικαίωμα που έχει ο καθένας μας στη διαφορετικότητα, για την αντιμετώπισή της από την κοινωνία, για την ευαισθησία απένατι στην ομορφιά, για την αξία της φιλίας και της αλληλεγγύης. Είναι ένα έργο πάνω στο ρόλο της ποίησης στη ζωή μας, μια παραβολή για τη σημασία και την αναγκαιότητα της τέχνης.