Το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο : μυθιστόρημα - Knoll, Jessica (Ωκεανός, 2016)
Η Άνυ ΦαΝέλι, αρχισυντάκτρια στο πρώτο γυναικείο περιοδικό της χώρας, έχει καλογυμνασμένο σώμα και αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα. Ετοιμάζεται για τον πολυτελή γάμο της με τον γαλαζοαίματο αρραβωνιαστικό της. Πίσω όμως από το σχολαστικά κατασκευασμένο πολυτελές προσωπείο της, πίσω από τη βιτρίνα της ευνοημένης από την τύχη κοπέλας, κρύβονται βαθιές ουλές που δεν μπορεί κανείς, ούτε να τις δει, ούτε να τις φανταστεί. Η αγωνία της να φαίνεται πάντα άψογη και δυνατή κάθε ημέρα που περνάει την εξουθενώνει ψυχικά, τώρα που πλησιάζει η ώρα του γάμου. Και ξαφνικά της προσφέρεται μια λαμπρή ευκαιρία για να λάμψει η αλήθεια με δική της μεσολάβηση. Να βγει το βαθύ τραύμα στο φως, να επουλωθεί, κι εκείνη να λυτρωθεί… Όμως η Άνυ πρέπει να ζυγίσει προσεκτικά τα πράγματα, γιατί το να αποκαλύψει όλη την αλήθεια, μπορεί να καταστρέψει τον τέλειο κόσμο της για πάντα...