Η ζωή μέσα στους αιώνες - Caselli, Giovanni, 1939- (Παράθυρα στον κόσμο, 1989)
Η ζωή με΄έσα στους αιώνες είναι ένα έγχρωμο πανόραμα της ιστορίας του κόσμου ειδικά για νέους 8-13 χρονών. Η εξέταση σημαντικών γεγονότων και της ζωής φημισμένων ανδρών και γυναικών έρχεται σ' αντίσταση με την λεπτομερειακή πληροφόρηση για την καθημερινή ζωή των απλών ανθρώπων σ' όλους τους αιώνες