Το κορίτσι του ημερολογίου. Audrey Carlan ; μετάφραση Νίνα Μπούρη - Carlan, Audrey (Ξένη λογοτεχνία : Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία, 2016)
Η Μία Σόντερς χρειάζεται χρήματα. Πολλά χρήματα. Έχει διορία έναν χρόνο για να ξεπληρώσει τον τοκογλύφο που απειλεί τη ζωή του πατέρα της και ζητάει πίσω τα χρήματα που του δάνεισε για να παίξει στο καζίνο. Ένα εκατομμύριο δολάρια για την ακρίβεια. Η αποστολή της είναι απλή - να δουλέψει ως συνοδός πολυτελείας στην εταιρεία της θείας της στο Λος Άντζελες και να ξεπληρώσει το χρέος σε μηνιαίες δόσεις. Να περνάει ένα μήνα με έναν πλούσιο, με τον οποίο δε χρειάζεται να κάνει σεξ αν δε θέλει - εύκολο χρήμα. Η χυμώδης, δυναμική κοπέλα με το ακατάβλητο πνεύμα και τις ερωτικές απογοητεύσεις, σχεδιάζει να δουλέψει, να βγάλει τα χρήματα που χρειάζεται και να σταματήσει. Για να πραγματοποιήσει το σχέδιό της πρέπει να κλειδώσει καλά την καρδιά της και να μην παρεκκλίνει από το στόχο της. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε...