Αστική οικία στο Χαλάνδρι - Καπάνταη, Ισμήνη Β., 1939- (Ίκαρος, 2017)
Σάββατο πρωί και μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, τα τηλέφωνα στην Αθήνα είχανε πάρει φωτιά. Στα περίπτερα οι εφημερίδες κρέμονταν ανοιχτές, κρατημένες με δυο μανταλάκια από τις άκρες τους, για να φαίνεται ολοκάθαρα το πρωτοσέλιδό τους με τη φωτογραφία, και από κάτω, με τεράστια γράμματα, λεζάντες του είδους που συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις όπως, "Είπαν πως η Αστυνομία θα προχωρήσει σε συλλήψεις" και, "Λύθηκε το μυστήριο του φόνου της Αρναούτη στο Χαλάνδρι;" και ακόμα, σε κάποιες φυλλάδες, προκλητικά, η ερώτηση, "Ξέρουνε τώρα τι κάνουν ή θα μας πούνε πάλι πως έκαναν λάθος;".