Ο άνθρωπος κιμωλία : μυθιστόρημα - Tudor, C. J. (Κλειδάριθμος, 2018)
Κανείς μας δεν κατάλαβε πότε ακριβώς άρχισαν όλα... Ήταν άραγε όταν αρχίσαμε να ζωγραφίζουμε τα ανθρωπάκια από κιμωλία στα πεζοδρόμια ή μήπως όταν αυτά άρχισαν να εμφανίζονται από μόνα τους στη σκονισμένη άσφαλτο, σαν εφιαλτικές προφητείες; Ήταν τη στιγμή του τρομακτικού ατυχήματος; Ή τότε που βρέθηκε το πρώτο πτώμα; Ένα ασθματικό θρίλερ στα χνάρια του Stephen King. Αφήστε τα φώτα ανοιχτά!